Receptury Receptury

Ciasta

Ciasto Owocowy Ogród

Lekkie ciasto o owocowym smaku i zapachu.

Ciasto Krówka

Ciasto Krówka to mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mleczno - karmelowym zawierająca kawałki cukierków typu Krówka.

Ciasto Zielona Herbata N

Zielona Herbata to mix na wyjątkowe ciasto o smaku zielonej herbaty, z wilgotnym miękkim wnętrzem i pięknym, zielonym kolorem.

Ciasto Miętusek

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mięty i zielonej herbaty.

Ciasto Karmelowe

Ciasto Karmelowe można wykorzystywać jako bazę do wypieku placków, tart, blatów do ciast deserowych.

Ciastka Familijne

Ciasto o wyraźnym smaku maślanym przypominającym domowe, tradycyjne i pełne smaku wypieki.

Ciasto Domowe E Limited

Podstawowa receptura do wykonania Ciasta Domowego E-limited.

Ciasto Jogurtowe

Podstawowa aplikacja ciasta jogurtowego.

Ciasto Kokosanka

Ciasto kokosowe z marmoladą wieloowocową i bezą kokosową.

Ciasto Intesywna Czekolada

Ciasto Intensywna Czekolada - mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego zawierająca kawałki czekolady.

Ciasto Wiedeńskie

Wyjątkowo delikatne ciasto biszkoptowo -tłuszczowe.

Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe

Podstawowa receptura do wykonania ciasta czekoladowo-pomarańczowego.

Ciasto czekoladowe

Podstawowa receptura do wykonania wilgotnego ciasta czekoladowego.

Sernik Mix

Delikatny sernik na bazie Sernik MIX z kruchym spodem.

Maestro Czekoladowe

Czekoladowe ciasto biszkotowo - tłuszczowe.

Czekoladowe Max E-limited

Mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego premium.

Trufla - Ciasto o Smaku Truflowym

Podstawowa receptura na wykonanie ciasta o smaku truflowym.

Jogurtowe MAX E-limited - receptura podstawowa

Jogurtowe MAX E-limited to mieszanka do ciasta z ograniczoną ilością substancji „E”, idealna na różnorodne ciasta z dodatkami.

Karotka

Karotka to mieszanka do ciasta marchewkowego o delikatnym smaku korzennym doskonała zarówno na blaty, muffiny, jak i babki.

Brownie

Receptura podstawowa na ciasto typu Brownie.