Receptury
Jogurtowe MAX E-limited - receptura podstawowa

Jogurtowe MAX E-limited to wysokiej jakości mieszanka do wyrobu ciast biszkoptowo-tłuszczowych z linii produktów E-eliminowane i MAX. Główną zaletą Ciasta jogurtowego MAX E-limited jest krótka etykieta, oraz ograniczona ilość substancji „E”. Używając mieszanki, można przygotować doskonałe ciasto o delikatnym, wilgotnym miękiszu, które stanowi bazę dla wielu ciast. Idealną do wypieku ciast z dodatkami, takimi jak: owoce, kruszonka, krem, galaretka. Znakomicie sprawdzi się w formie babki, muffiny czy warstwy tortu.

Opis receptury

    Jogurtowe MAX E-limited


    Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez około 4 minuty (przy użyciu płaskiego mieszadła). Masę wyłożyć do rantu o wymiarach ok. 30 x 40 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 40 minut.

Jogurtowe MAX E-limited - receptura podstawowa