![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Maestro Czekoladowe
Maestro Czekoladowe
Czekoladowe ciasto biszkotowo - tłuszczowe.
Opis receptury
Maestro Czekoladowe
- 300.00 g Maestro Czekoladowe
- 200.00 g Jaja
- 20.00 g Woda
Wszystkie składniki mieszać na wysokich obrotach przez ok. 10 minut (przy zastosowaniu rózgi). Masę dozować do rantów o średnicy ok. 22 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 45 minut.
*napowietrzenia masy - ok. 600 g/l
![Maestro Czekoladowe](https://www.zeelandia.pl/receptury/14_ciasta/1265_maestro_czekoladowe/@@images/image-400-0440fb2e513d7687fb19ccf963457aa0.jpeg)
Produkty
Maestro Czekoladowe
Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowego, intensywnie czekoladowego.