![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Ciasto Karmelowe
Ciasto Karmelowe
Ciasto Karmelowe można wykorzystywać jako bazę do wypieku placków, tart, blatów do ciast deserowych.
Opis receptury
Ciasto karmelowe
- 1 000.00 g Ciasto Karmelowe
- 500.00 g Olej
- 500.00 g Jaja
Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę dozować do rantu o wymiarach ok. 30 x 40 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 50 minut.
![Ciasto Karmelowe](https://www.zeelandia.pl/receptury/14_ciasta/739_ciasto_karmelowe/@@images/image-400-9d3f2028c097d727b1098d46980df6a0.jpeg)
Produkty
Ciasto Karmelowe
Mieszanka do wyrobu ciasta karmelowego.