![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Ciasto Jogurtowe
Ciasto Jogurtowe
Podstawowa aplikacja ciasta jogurtowego.
Opis receptury
Ciasto jogurtowe
- 1 000.00 g Ciasto Jogurtowe
- 300.00 g Jaja
- 300.00 g Olej
- 300.00 g Woda
Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok. 4 minuty (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę dozować do rantu o wymiarach ok. 30 x 40 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 60 minut.
![Ciasto Jogurtowe](https://www.zeelandia.pl/receptury/14_ciasta/178_ciasto_jogurtowe/@@images/image-400-5e5f5737c5da19f06b22afe468f5eb97.jpeg)
Produkty
Ciasto Jogurtowe
Mieszanka do wypieku ciasta jogurtowego o domowym smaku.