![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Brownie
Brownie
Receptura podstawowa na ciasto typu Brownie.
Opis receptury
Brownie
- 1 000.00 g Brownie
- 200.00 g Olej
- 250.00 g Jaja
- 50.00 g Woda
Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok. 3 minuty (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę wyłożyć do rantu o wymiarach ok. 30 x 40 cm. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 25 minut.
*czas wypieku uzależniony jest od oczekiwanego miękiszu ciasta
![Brownie](https://www.zeelandia.pl/receptury/14_ciasta/2567_brownie/@@images/image-400-aab61698f8687939d9323e8c06122568.jpeg)
Produkty
Brownie
Mix cukierniczy do wypieku brownie.