Produkty

Polepszacze uniwersalne

Produkty ułatwiające wypiekanie wysokiej jakości bułek, chleba i innych rodzajów pieczywa. Pomagają wyeliminować wpływ wahań jakościowych surowców, a także optymalizować sposoby pracy przy produkcji pieczywa.

Gamma Classic Free

Polepszacz z czystą etykietą do pieczywa mieszanego.

Nakładka świeżość

Dodatek wypiekowy z czystą etykietą poprawiający świeżość.

Extra Bake

Uniwersalny polepszacz do pieczywa

Superbake NOWA GENERACJA

Uniwersalny polepszacz do pieczywa pszennego i mieszanego.

Kaiser Bake Off

Polepszacz do pieczywa zapiekanego i mrożonego.

Active Super Free

Uniwersalny polepszacz z czystą etykietą do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa pszennego

Active Forte Free

Skoncentrowany, uniwersalny polepszacz z czystą etykietą do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa pszennego oraz do pieczywa mieszanego pszenno-żytniego.

Active Speedo

Uniwersalny polepszacz przeznaczony do szybkich procesów

Combimalz Gold

Polepszacz granulowany do pieczywa świeżego, zapiekanego i do ciast mrożonych; zawiera ekstrakt słodowy.

Optimax Free

Polepszacz z czystą etykietą do produkcji pieczywa mieszanego i pieczywa żytniego.

Optistar Free

Polepszacz z czystą etykietą do produkcji pieczywa mieszanego pszenno-żytniego.

Fokus Free

Polepszacz z czystą etykietą do produkcji pieczywa mieszanego pszenno-żytniego.

Gamma Liquid Super

Płynny polepszacz oparty na tłuszczu i podmłodzie pszennej dla tradycyjnego smaku pieczywa

Active MXI

Polepszacz do produkcji pieczywa na liniach mechanicznych

Softer R Free

Polepszacz z czystą etykietą do produkcji pieczywa mieszanego przedłużający świeżość.

Rye Stabil Free

Polepszacz z czystą etykietą do produkcji pieczywa żytnio-pszennego i pszennego.

Kaiser MXI

Polepszacz do produkcji pieczywa pszennego

Active Free

Uniwersalny polepszacz z czystą etykietą do produkcji wszystkich rodzajów pieczywa pszennego.

Rye Fresh

Polepszacz przedłużający świeżość chleba mieszanego i żytniego.

Cool Bake

Polepszacz do przerywanego, opóźnionego procesu fermentacji pieczywa pszennego
1 2