Kaiser Bake Off
Kaiser Bake Off
Polepszacz do pieczywa zapiekanego i mrożonego.
Zalety
- Optymalne działanie w trakcie całego procesu produkcji
- Wzmacnia strukturę glutenu w cieście
- Stabilność ciasta podczas fermentacji
- Zwiększa objętość pieczywa
- Daje ładny znak kajzerki
- Chrupiąca, dobrze wybarwiona skórka
- Zapobiega marszczeniu skórki podczas zapiekania
- Przeciwdziała kurczeniu się bułek po odpieku
- Zapewnia powtarzalność produkcji
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Kaiser Bake Off 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Kaiser Bake Off może być używany do produkcji pieczywa zapiekanego i mrożonego, jak również do kajzerek produkowanych w sposób tradycyjny. Kaiser Bake Off to specjalna kompozycja enzymów i innych składników, dobranych w celu zapewnienia jak najlepszego efektu przy procesie zapiekania i mrożenia ciasta. Dozowanie: 1,2-3% w stosunku do masy mąki.