Receptury Receptury

Ciasta

Sernik Mix

Delikatny sernik na bazie Sernik MIX z kruchym spodem.

Maestro Czekoladowe

Czekoladowe ciasto biszkotowo - tłuszczowe.

Trufla - Ciasto o Smaku Truflowym

Podstawowa receptura na wykonanie ciasta o smaku truflowym.

Jogurtowe MAX E-limited - receptura podstawowa

Jogurtowe MAX E-limited to mieszanka do ciasta z ograniczoną ilością substancji „E”, idealna na różnorodne ciasta z dodatkami.

Karotka

Karotka to mieszanka do ciasta marchewkowego o delikatnym smaku korzennym doskonała zarówno na blaty, muffiny, jak i babki.

Brownie

Receptura podstawowa na ciasto typu Brownie.

Piernik

Mieszanka do wypieku ciasta piernikowego bazująca na mące żytniej. Aromatyczny smak i zapach uzyskano dodając kompozycję przypraw oraz aromat śliwkowy. Mieszankę wyróżnia formuła e limited.

V-GO Vegan cake receptura podstawowa

V-GO Vagan cake receptura podstawowa

V-GO! Jabłecznik z wegańskim kajmakiem

Smaczny jabłecznik wegański z kajmakiem. Delikatne ciasto w klasycznym stylu.

Złota Jesień*

Przywołująca na myśl wspomnienia beztroskiego dzieciństwa spędzonego na wsi. Propozycja pełna jesiennych smaków i owoców z sadu. Jabłko prażone z cynamonem w połączeniu z delikatnym kremem gruszkowym. Aplikacja stworzona na bazie nowej mieszanki cukierniczej Ciasto Pieczone Jabłko E limited.

Tropikalny Piernik**

Pierniko-sernik w wersji tropikalnej. Niekonwencjonalne połączenie wyraźnych zimowych, korzennych smaków płynących z ciasta Piernik z lekką masą serową wykonaną na bazie jogurtu naturalnego z dodatkiem mango.

Królowa Śniegu

Szlachetne połączenie puszystego, klasycznego biszkoptu z rozpływającym się w ustach, delikatnym musem kokosowym. Całość przełożona odrobiną szaleństwa w postaci prażonego jabłka i ananasa. Subtelna dekoracja z białej czekolady nadaje wysublimowanego charakteru.