Ciasta
Ciasto czekoladowe
Podstawowa receptura do wykonania wilgotnego ciasta czekoladowego.
Sernik Mix
Delikatny sernik na bazie Sernik MIX z kruchym spodem.
Maestro Czekoladowe
Czekoladowe ciasto biszkotowo - tłuszczowe.
Czekoladowe Max E-limited
Mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego premium.
Trufla - Ciasto o Smaku Truflowym
Podstawowa receptura na wykonanie ciasta o smaku truflowym.
Jogurtowe MAX E-limited - receptura podstawowa
Jogurtowe MAX E-limited to mieszanka do ciasta z ograniczoną ilością substancji „E”, idealna na różnorodne ciasta z dodatkami.
Karotka
Karotka to mieszanka do ciasta marchewkowego o delikatnym smaku korzennym doskonała zarówno na blaty, muffiny, jak i babki.
Brownie
Receptura podstawowa na ciasto typu Brownie.
Piernik
Mieszanka do wypieku ciasta piernikowego bazująca na mące żytniej. Aromatyczny smak i zapach uzyskano dodając kompozycję przypraw oraz aromat śliwkowy. Mieszankę wyróżnia formuła e limited.
V-GO Vegan cake receptura podstawowa
V-GO Vagan cake receptura podstawowa
V-GO! Jabłecznik z wegańskim kajmakiem
Smaczny jabłecznik wegański z kajmakiem. Delikatne ciasto w klasycznym stylu.
Złota Jesień*
Przywołująca na myśl wspomnienia beztroskiego dzieciństwa spędzonego na wsi. Propozycja pełna jesiennych smaków i owoców z sadu. Jabłko prażone z cynamonem w połączeniu z delikatnym kremem gruszkowym. Aplikacja stworzona na bazie nowej mieszanki cukierniczej Ciasto Pieczone Jabłko E limited.