Mieszanki cukiernicze

Mieszanki cukiernicze

Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.

Sezamki

Mieszanka do przygotowania ciastek sezamowych z siemieniem lnianym.

Babka E limited

Mieszanka do wypieku babek biszkoptowo-tłuszczowych.

Biszkopt Klasyczny

Mieszanka do wypieku tradycyjnego, domowego biszkoptu.

Biscuit

Koncentrat ciasta biszkoptowego.

Biszkopt Mix

Koncentrat ciasta biszkoptowego.

Quickmix

Premix do produkcji ciast biszkoptowych.

Sandia

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o maślanym smaku.

Quick 96

Emulgator do ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych.

Super Sand

Wysokiej jakości koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Ciasto Francuskie

Mieszanka do wyrobu ciasta francuskiego.

Ciasto drożdżowe maślane

Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego o maślanym smaku.

Ciasto wiedeńskie

Mieszanka do przygotowania ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Ciasto Orkiszowe z Orzechem

Mieszanka do wyrobu ciasta na bazie mąki orkiszowej z dodatkiem orzechów.

Ciasto Miodowe

Mieszanka do wyrobu ciasta miodowego.

Sandia o sm. Czekoladowym

Mieszanka do wyrobu babek o smaku czekoladowym.

Sandia o smaku Cytrynowym

Mieszanka do wyrobu babek o smaku cytrynowym.

Croissant Mix

Mieszanka do wyrobu ciasta półfrancuskiego.

Sandia o sm.Pomarańczowym

Mieszanka do wyrobu babek o smaku pomarańczowym.

Gofry Biszkoptowe

Gofry i buble wafle. Z wysokiej jakości mieszanki można przygotować zarówno puszyste i apetyczne gofry, jak i pyszne naleśniki. Sprawdź recepturę!.

Muffiny Amerykańskie

Mieszanka do wypieku amerykańskich muffinek o smaku waniliowym.
1 2 3