Mieszanki cukiernicze

Mieszanki cukiernicze

Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.

Sort on:
1 2 3 4 5 6
Babka E limited

Mieszanka do wypieku babek biszkoptowo-tłuszczowych.

Biszkopt Klasyczny

Mieszanka do wypieku tradycyjnego, domowego biszkoptu.

Biscuit

Koncentrat ciasta biszkoptowego.

Biszkopt Mix

Koncentrat ciasta biszkoptowego.

Quickmix

Premix do produkcji ciast biszkoptowych.

Sandia

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o maślanym smaku.

Quick 96

Emulgator do ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych.

Super Sand

Wysokiej jakości koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Ciasto Francuskie

Mieszanka do wyrobu ciasta francuskiego.

Ciasto drożdżowe maślane

Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego o maślanym smaku.

Ciasto wiedeńskie

Mieszanka do przygotowania ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Ciasto Orkiszowe z Orzechem

Mieszanka do wyrobu ciasta na bazie mąki orkiszowej z dodatkiem orzechów.

1 2 3 4 5 6