Mieszanki cukiernicze

Mieszanki cukiernicze

Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.

Biszkopt Mix

Koncentrat ciasta biszkoptowego.

Dee Sand

Koncentrat babki piaskowej o smaku śmietankowo-waniliowym.

Quickmix

Premix do produkcji ciast biszkoptowych.

Sandia

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o maślanym smaku.

Quick 96

Emulgator do ciast biszkoptowych i biszkoptowo-tłuszczowych.

Super Sand

Wysokiej jakości koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Kruche Special

Koncentrat ciasta kruchego.

Ciasto Francuskie

Mieszanka do wyrobu ciasta francuskiego.

Ciasto Czekoladowe

Koncentrat do przygotowania ciasta czekoladowego.

Ciasto drożdżowe maślane

Mieszanka do wypieku ciasta drożdżowego o maślanym smaku.

Ciasto Miodowo-Czekoladowe

Koncentrat ciasta miodowo-czekoladowego.

Ciasto Orkiszowe z Orzechem

Mieszanka do wyrobu ciasta na bazie mąki orkiszowej z dodatkiem orzechów.

Ciasto wiedeńskie

Mieszanka do przygotowania ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Ciasto Korzenne

Koncentrat do przygotowania aromatycznego ciasta korzennego.

Jello

Koncentrat do wyrobu ptysiów i eklerów.

Ciasto Karmelowe

Mieszanka do wyrobu ciasta karmelowego.

Biszkoptmix Czekoladowy

Mieszanka do przygotowania czekoladowego ciasta biszkoptowego.

Ciasto Miodowe

Mieszanka do wyrobu ciasta miodowego.

Sandia o sm. Czekoladowym

Mieszanka do wyrobu babek o smaku czekoladowym.

Sandia o smaku Cytrynowym

Mieszanka do wyrobu babek o smaku cytrynowym.
1 2 3 4