Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Mieszanki cukiernicze

Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.

Maestro Czekoladowe

Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowego, intensywnie czekoladowego.

Ciasto makowe

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego zawierająca mak.

Ciasto Toffee

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo - tłuszczowego o smaku toffee.

Biszkoptmix Czekoladowy

Mieszanka do przygotowania czekoladowego ciasta biszkoptowego.

Beza Bianca

Koncentrat do wypieku bezów.

Kruche Klasyczne

Mieszanka do wypieku ciasta kruchego.

Brownie

Mix cukierniczy do wypieku brownie.

Ciasto Korzenne

Koncentrat do przygotowania aromatycznego ciasta korzennego.

Ciasto Zielona Herbata N

Mieszanka do wypieku ciasta z zieloną herbatą.

Kukułka

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku kakaowym z delikatną nutką alkoholu.

Kruche Special

Koncentrat ciasta kruchego.

Sezamki

Mieszanka do przygotowania ciastek sezamowych z siemieniem lnianym.