Mieszanki cukiernicze
Szeroka gama produktów do wypieku zarówno standardowych produktów cukierniczych jak również do tworzenia oryginalnych kompozycji smakowych przyciągających klientów. Gwarantują uzyskanie wyrobów zawsze wysokiej jakości , a ponieważ są bardzo proste w użyciu nie wymagają zatrudniania dodatkowych pracowników o specjalnych kwalifikacjach.
Maestro Czekoladowe
Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowego, intensywnie czekoladowego.
Ciasto makowe
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego zawierająca mak.
Ciasto Toffee
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo - tłuszczowego o smaku toffee.
Biszkoptmix Czekoladowy
Mieszanka do przygotowania czekoladowego ciasta biszkoptowego.
Beza Bianca
Koncentrat do wypieku bezów.
Kruche Klasyczne
Mieszanka do wypieku ciasta kruchego.
Brownie
Mix cukierniczy do wypieku brownie.
Ciasto Korzenne
Koncentrat do przygotowania aromatycznego ciasta korzennego.
Ciasto Zielona Herbata N
Mieszanka do wypieku ciasta z zieloną herbatą.
Kukułka
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku kakaowym z delikatną nutką alkoholu.
Kruche Special
Koncentrat ciasta kruchego.
Sezamki
Mieszanka do przygotowania ciastek sezamowych z siemieniem lnianym.