Ciasto Czekoladowe
Ciasto Czekoladowe
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku czekoladowym.
Zalety
- puszysty, delikatny i wilgotny miękisz
- długi czas utrzymywania świeżości
- intensywny, czekoladowy smak i czekoladowa barwa
- zdolność utrzymywania owoców na powierzchni ciasta
- proste i szybkie w przygotowaniu - wszystkie składniki miesza się razem przez około 5 minut
- wszechstronne zastosowanie
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Ciasto Czekoladowe 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Nie ma chyba większej rozkoszy dla podniebienia niż ciasto czekoladowe – ciemne, aromatyczne, wilgotne, rozpływające się w ustach. Pyszne solo albo z polewą czekoladową. Wspaniale łączące się z puchatą bitą śmietaną, soczystymi śliwkami czy kwaskowymi porzeczkami. Dobre jako eleganckie ciemne bankietówki czy swojski placek z blachy. Ciasto Czekoladowe Zeelandii to mieszanka, na bazie której możemy przyrządzić wspaniałe ciemne ciasto o mocnym czekoladowym smaku i niepowtarzalnym aromacie. Dzięki puszystemu i wilgotnemu miękiszowi, a jednocześnie dużej stabilności, może być wykorzystywane jako podstawa najróżniejszych receptur. Wypróbuj pyszne i proste w przygotowaniu przepisy.