Mieszanki cukiernicze
Ciasto Czekoladowe

Koncentrat do przygotowania ciasta czekoladowego.

Zalety

  • puszysty, delikatny i wilgotny miękisz
  • długi czas utrzymywania świeżości
  • intensywny, czekoladowy smak i czekoladowa barwa
  • zdolność utrzymywania owoców na powierzchni ciasta
  • proste i szybkie w przygotowaniu - wszystkie składniki miesza się razem przez około 5 minut
  • wszechstronne zastosowanie

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Ciasto Czekoladowe 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Nie ma chyba większej rozkoszy dla podniebienia niż ciasto czekoladowe – ciemne, aromatyczne, wilgotne, rozpływające się w ustach. Pyszne solo albo z polewą czekoladową. Wspaniale łączące się z puchatą bitą śmietaną, soczystymi śliwkami czy kwaskowymi porzeczkami. Dobre jako eleganckie ciemne bankietówki czy swojski placek z blachy. Ciasto Czekoladowe Zeelandii to mieszanka, na bazie której możemy przyrządzić wspaniałe ciemne ciasto o mocnym czekoladowym smaku i niepowtarzalnym aromacie. Dzięki puszystemu i wilgotnemu miękiszowi, a jednocześnie dużej stabilności, może być wykorzystywane jako podstawa najróżniejszych receptur. Wypróbuj pyszne i proste w przygotowaniu przepisy.


Receptura podstawowa

Ciasto Czekoladowe