Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Sandia

Ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o maślanym smaku.

Zalety

  • delikatna struktura ciasta
  • bogaty maślany aromat ciasta
  • prostota i szybkość przygotowania ciasta
  • szerokie możliwości zastosowania, mozliwość łączenia z wieloma składnikami
  • stała jakość wypieków
  • atrakcyjna kalkulacja
  • dłuższe zachowanie świeżości babek i ciast

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Sandia 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Sandia to ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o maślanym smaku. Ciasta wypieczone na bazie Sandii charakteryzują się doskonałą strukturą. Gotowe wypieki są puszyste, o dużej objętości. Babki wyprodukowane przy użyciu Sandii mają wilgotny miękisz o drobnej porowatości. Idealna do wypieku tradycyjnych babek piaskowych. Gotowe babki zachowują świeżość do 7 dni bez polewy, do 12 dni – w polewie. Dodatkową zaletą stosowania Sadni jest możliwość leżakowania ciasta przez 60 minut bez pogarszania jego właściwości. Ciasta przygotowane na bazie naszej mieszanki można łączyć z kakao i wypiekać babki dwusmakowe.


Receptura podstawowa

Sandia