Receptury Receptury

Babki

Super Sand

Wysokiej jakości ciasto biszkoptowo- tłuszczowe o wszechstronnym zastosowaniu.

Wschodzące Słońce

Nowoczesna forma do wypieku ciasta w połączeniu z egzotycznymi smakami mango i marakui, zwieńczona cukrem nietopliwym.

Maestro Classic

Klasyczna babka wykonana na bazie ciasta Maestro Classic.

Quick 96

Ciasto biszkoptowe na bazie emulgatora Quick 96.

Babka E limited

Receptura podstawowa na wykonanie babki.

Babka o Smaku Waniliowym

Klasyczna babka o smaku waniliowym charakteryzuje się wyraźnym waniliowym smakiem.

Babka

Delikatna babka biszkoptowo-tłuszczowa o neutralnym smaku.

Sandia E-Limited

Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej

Sandia Czekoladowa

Klasyczna czekoladowa babka na bazie produktu Sandia o smaku czekoladowym.

Sandia E-Limited Czekoladowa

Mieszanka do wypieku babki o smaku czekoladowym

Sandia Cappuccino E Limited

Mieszanka do wypieku babki o smaku cappuccino.

Sandia o smaku Pomarańczowym

Klasyczna babka na bazie produktu Sandia o smaku pomarańczowym.

Sandia Pomarańczowa E Limited

Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku pomarańczowym

Sandia o Smaku Cytrynowym

Tradycyjna babka o smaku cytrynowy.

Sandia Cytrynowa E Limited

Mieszanka do wypieku babki o smaku cytrynowym

Lawendowy Ogród E limited

Receptura podstawowa Lawendowy Ogród E limited

Mango Tropicana E limited

Receptura podstawowa Mango Tropicana E limited

Różany Ogród E-limited

Receptura podstawowa - Różany Ogród E-limited