Receptury

Babki

Super Sand

Wysokiej jakości ciasto biszkoptowo- tłuszczowe o wszechstronnym zastosowaniu.

Sandia Czekoladowa

Klasyczna czekoladowa babka na bazie produktu Sandia o smaku czekoladowym.

Sandia o smaku Pomarańczowym

Klasyczna babka na bazie produktu Sandia o smaku pomarańczowym.

Maestro Classic

Klasyczna babka wykonana na bazie ciasta Maestro Classic.

Quick 96

Ciasto biszkoptowe na bazie emulgatora Quick 96.

Sandia o Smaku Cytrynowym

Tradycyjna babka o smaku cytrynowy.

Babka o Smaku Waniliowym

Klasyczna babka o smaku waniliowym charakteryzuje się wyraźnym waniliowym smakiem, delikatną strukturą, możliwością łączenia z wieloma składnikami, takimi jak: kakao, kawa, aromaty, esencje, pasty smakowe.

Babka

Delikatna babka biszkoptowo-tłuszczowa o neutralnym smaku.

Babka E limited

Receptura podstawowa na wykonanie babki.

Sandia E-Limited Czekoladowa

Mieszanka do wypieku babki o smaku czekoladowym

Sandia Cytrynowa E Limited

Mieszanka do wypieku babki o smaku cytrynowym

Sandia Pomarańczowa E Limited

Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku pomarańczowym

Sandia Cappuccino E Limited

Mieszanka do wypieku babki o smaku cappuccino.

Sandia E-Limited

Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej

Mango Tropicana E limited

Receptura podstawowa Mango Tropicana E limited

Wschodzące Słońce

Nowoczesna forma do wypieku ciasta w połączeniu z egzotycznymi smakami mango i marakui, zwieńczona cukrem nietopliwym.