![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Sandia o Smaku Cytrynowym
Sandia o Smaku Cytrynowym
Tradycyjna babka o smaku cytrynowy.
Opis receptury
Babka o smaku cytrynowym
- 1 000.00 g Sandia o smaku Cytrynowym
- 460.00 g Jaja
- 460.00 g Olej
Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przez ok. 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę wyłożyć do natłuszczonych foremek do wypieku babek. Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 50 minut (w zależności od naważki ciasta).
![Sandia o Smaku Cytrynowym](https://www.zeelandia.pl/receptury/20_babki/909_sandia_o_smaku_cytrynowym/@@images/image-400-2bb0fe5ff5b9d852c4463577979d02d5.jpeg)
Produkty
Sandia o smaku Cytrynowym
Mieszanka do wyrobu babek o smaku cytrynowym.