Receptury Receptury

Super Sand

Wysokiej jakości ciasto biszkoptowo- tłuszczowe o wszechstronnym zastosowaniu.

Opis receptury

Receptura I (standardowa)


Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przez ok. 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę dozować do forem z kominkiem (ok. 450 g/szt.). Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 50 minut.

*napowietrzenie masy powinno wynosić 750-850 g/l

Receptura II (puszysta babka)


Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przez ok. 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę dozować do forem z kominkiem (ok. 450 g/szt.). Wypiekać w temperaturze 180°C przez ok. 50 minut.

*napowietrzenie masy powinno wynosić 650-700 g/l

Super Sand

Produkty

Super Sand

Wysokiej jakości koncentrat ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.