![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Sandia Czekoladowa
Sandia Czekoladowa
Klasyczna czekoladowa babka na bazie produktu Sandia o smaku czekoladowym.
Opis receptury
Babka o smaku czekoladowym
- 1 000.00 g Sandia o sm. Czekoladowym
- 500.00 g Jaja
- 500.00 g Olej
Wszystkie składniki mieszać na wolnych obrotach przez ok. 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę wyłożyć do natłuszczonych foremek do wypieku babek. Wypiekać w temperaturze 180° C przez ok. 55 minut (w zależności od naważki ciasta).
![Sandia Czekoladowa](https://www.zeelandia.pl/receptury/20_babki/910_sandia_czekoladowa/@@images/image-400-f8a04f7228fee0b5827ddeed923ff585.jpeg)
Produkty
Sandia o sm. Czekoladowym
Mieszanka do wyrobu babek o smaku czekoladowym.