![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Maestro Classic
Maestro Classic
Klasyczna babka wykonana na bazie ciasta Maestro Classic.
Opis receptury
babka
- 1 000.00 g Maestro Classic
- 500.00 g Jaja
- 500.00 g Olej
*olej można zastąpić masłem lub margaryną 80% tłuszczu w stosunku 1:1
Wszystkie składniki mieszać na średnich obrotach przez ok. 5 minut (przy zastosowaniu płaskiego mieszadła). Masę dozować do natłuszczonych foremek do wypieku babek z kominkiem o średnicy 16 cm (ok. 500 g/szt.). Wypiekać w temperaturze 170°C przez ok. 50 minut.
![Maestro Classic](https://www.zeelandia.pl/receptury/20_babki/1272_maestro_classic/@@images/image-400-763724908b479249f1eef133edcc765e.jpeg)
Produkty
Maestro Classic
Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku maślano-śmietankowym.