![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Sandia E-Limited
Sandia E-Limited
Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej
Opis receptury
- 1 000.00 g Sandia E limited
- 460.00 g Olej
- 460.00 g Jaja
Wszystkie składniki mieszać na wolnych lub średnich obrotach przez około 5 minut (przy użyciu płaskiego
mieszadła). Masę nakładać do natłuszczonych foremek. Wypiekać w temperaturze około 180°C przez
około 50 minut (w zależności od naważki ciasta).
![Sandia E-Limited](https://www.zeelandia.pl/receptury/20_babki/3786_sandia_e-limited/@@images/image-400-7b0546e71ea8c4c78716b430b0964569.jpeg)
Produkty
Sandia E limited
Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku maślanym