Produkty

Kwasy i słody

Najwyższej jakości kwasy i słody poprawiające jakość pieczywa. Mają również znaczący wpływ na smak i zapach pieczywa.

Super Dark Free

Mieszanka słodów jęczmiennych, przeznaczona do każdego rodzaju pieczywa (pszenne, mieszane, żytnie, a nawet półcukiernicze i cukiernicze, np. piernik). Dozowanie: 0,25%-2% w stosunku do masy mąki.

ExtraMalt

Zaciemniacz do pieczywa.

Maltax

Ekstrakt słodowy jasny.

Amore - Kwas Żytni

Kwas żytni piekarski w paście do produkcji pieczywa żytniego i mieszanego.

Amore - kwas pszenny Free

Kwas pszenny w płynie.

Fermento L Lemon

Kwas jęczmienny z dodatkiem pulpy cytrynowej.

Amore L Wheat SF

Kwas pszenny w formie płynnej.

Fermento L Apricot

Kwas jęczmienny z dodatkiem przecieru z moreli.

Fermento L Mango

Kwas jęczmienny z dodatkiem przecieru z mango.

Bioferm Ciemny

Zakwas w płynie ciemny.

Rogoferm

Zakwas w proszku.

Superkwas

Suchy zakwas do pieczywa pszenno-żytniego.