Kwasy i słody
Najwyższej jakości kwasy i słody poprawiające jakość pieczywa. Mają również znaczący wpływ na smak i zapach pieczywa.
Amore - kwas pszenny Free
Kwas pszenny w paście.
Amore - Kwas Żytni
Kwas żytni piekarski w paście do produkcji pieczywa żytniego i mieszanego
Rogoferm
Zakwas w proszku do chleba mieszanego, żytniego i pełnoziarnistego
ZeelaMalz Żytni Ciemny
ZeelaMalz to mieszanka słodów żytnich dedykowana do każdego rodzaju pieczywa.
Super Dark Free
Mieszanka słodów jęczmiennych, przeznaczona do każdego rodzaju pieczywa
Bioferm Ciemny
Zakwas w płynie ciemny
Superkwas
Suchy zakwas do pieczywa pszenno-żytniego
NaturGusto
Podmłoda do wypieku pieczywa pszennego i mieszanego
Maltax
Ekstrakt słodowy jasny