![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-1280-5861d7ff78ba73c2c04f2f5bf5bfca89.jpeg)
![Receptury Receptury](https://www.zeelandia.pl/receptury/@@images/image-768-f17869a88e5f05125fdbd82e9fd59021.jpeg)
Babki
Super Sand
Wysokiej jakości ciasto biszkoptowo- tłuszczowe o wszechstronnym zastosowaniu.
Wschodzące Słońce
Nowoczesna forma do wypieku ciasta w połączeniu z egzotycznymi smakami mango i marakui, zwieńczona cukrem nietopliwym.
Maestro Classic
Klasyczna babka wykonana na bazie ciasta Maestro Classic.
Quick 96
Ciasto biszkoptowe na bazie emulgatora Quick 96.
Babka E limited
Receptura podstawowa na wykonanie babki.
Babka o Smaku Waniliowym
Klasyczna babka o smaku waniliowym charakteryzuje się wyraźnym waniliowym smakiem.
Babka
Delikatna babka biszkoptowo-tłuszczowa o neutralnym smaku.
Sandia E-Limited
Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej
Sandia Czekoladowa
Klasyczna czekoladowa babka na bazie produktu Sandia o smaku czekoladowym.
Sandia E-Limited Czekoladowa
Mieszanka do wypieku babki o smaku czekoladowym
Sandia Cappuccino E Limited
Mieszanka do wypieku babki o smaku cappuccino.
Sandia o smaku Pomarańczowym
Klasyczna babka na bazie produktu Sandia o smaku pomarańczowym.