Ciasta
Ciasto Owocowy Ogród
Lekkie ciasto o owocowym smaku i zapachu.
Ciasto Krówka
Ciasto Krówka to mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mleczno - karmelowym zawierająca kawałki cukierków typu Krówka.
Ciasto Zielona Herbata N
Zielona Herbata to mix na wyjątkowe ciasto o smaku zielonej herbaty, z wilgotnym miękkim wnętrzem i pięknym, zielonym kolorem.
Ciasto Miętusek
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mięty i zielonej herbaty.
Ciasto Karmelowe
Ciasto Karmelowe można wykorzystywać jako bazę do wypieku placków, tart, blatów do ciast deserowych.
Ciastka Familijne
Ciasto o wyraźnym smaku maślanym przypominającym domowe, tradycyjne i pełne smaku wypieki.
Ciasto Domowe E Limited
Podstawowa receptura do wykonania Ciasta Domowego E-limited.
Ciasto Jogurtowe
Podstawowa aplikacja ciasta jogurtowego.
Ciasto Kokosanka
Ciasto kokosowe z marmoladą wieloowocową i bezą kokosową.
Ciasto Intesywna Czekolada
Ciasto Intensywna Czekolada - mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego zawierająca kawałki czekolady.
Ciasto Wiedeńskie
Wyjątkowo delikatne ciasto biszkoptowo -tłuszczowe.
Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe
Podstawowa receptura do wykonania ciasta czekoladowo-pomarańczowego.