Receptury

Ciasta

Sort on:
1 2 3
Sernik Mix

Delikatny sernik na bazie Sernik MIX z kruchym spodem.

Ciasto Owocowy Ogród

Lekkie ciasto o owocowym smaku i zapachu.

Ciastka Familijne

Ciasto o wyraźnym smaku maślanym przypominającym domowe, tradycyjne i pełne smaku wypieki. Nuta smakowa wpisuje się w trend słodkości "takich jak dawniej". Maślano-śmietankowy aromat ciasta dobrze komponuje się w recepturach z sezonowymi owocami oraz słodkimi nadzieniami.

Kostka Kawowa

Kostka kawowa na bazie Sandia o smaku Cappuccino.

Biszkopt Mix

Szybki i prosty sposób na wyborny biszkopt.

Ciasto Miętusek

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mięty i zielonej herbaty. Ciasto zachwyca apetycznym wyglądem, oryginalnością i niepowtarzalnym smakiem z wyważoną nutą słodyczy. Mieszanka idealnie nadaje się do komponowania ciast wykwintnych oraz lekkich o orzeźwiającej nucie. Zawartość zielonej herbaty w proszku (Matcha), podkreśla wyjątkowy aromat i zachęca do tworzenia receptur o orientalnym charakterze.

Ciasto Kawowe

Ciasto Kawowe to propozycja dla wszystkich smakoszy, którzy zaczynają dzień od aromatycznej kawy. Mieszanka zawiera kawę mieloną 100 % Arabica, długo prażoną na styl włoski, co nadaje ciastu pełnię smaku i wykwintności. Dodano również kawę rozpuszczalną, aby wzmocnić i podkreślić aromat. Zastosowano kawy o niskiej kwasowości, pozwala odkryć różne nuty smakowe. Ciasto idealnie nadaje się do receptur z akcentem kawy np. Kostka Cappucino. Podążając za trendem " nieoczywistych połączeń" warto do Ciasta Kawowego dodać np. przyprawy korzenne

Ciasto Krówka

Ciasto Krówka to mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mleczno - karmelowym zawierająca kawałki cukierków typu Krówka.

Maestro Czekoladowe

Czekoladowe ciasto biszkotowo - tłuszczowe.

Babeczki z Kremem

Babeczki z delikatnym kremem budyniowym.

Ciasto Intesywna Czekolada

Ciasto Intensywna Czekolada - mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego zawierająca kawałki czekolady.

1 2 3