Receptury Receptury

Ciasta

Ciasto Owocowy Ogród

Lekkie ciasto o owocowym smaku i zapachu.

Ciasto Krówka

Ciasto Krówka to mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mleczno - karmelowym zawierająca kawałki cukierków typu Krówka.

Ciasto Zielona Herbata N

Zielona Herbata to mix na wyjątkowe ciasto o smaku zielonej herbaty, z wilgotnym miękkim wnętrzem i pięknym, zielonym kolorem.

Ciasto Miętusek

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mięty i zielonej herbaty.

Ciasto Karmelowe

Ciasto Karmelowe można wykorzystywać jako bazę do wypieku placków, tart, blatów do ciast deserowych.

Ciastka Familijne

Ciasto o wyraźnym smaku maślanym przypominającym domowe, tradycyjne i pełne smaku wypieki.

Ciasto Domowe E Limited

Podstawowa receptura do wykonania Ciasta Domowego E-limited.

Ciasto Jogurtowe

Podstawowa aplikacja ciasta jogurtowego.

Ciasto Kokosanka

Ciasto kokosowe z marmoladą wieloowocową i bezą kokosową.

Ciasto Intesywna Czekolada

Ciasto Intensywna Czekolada - mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo- tłuszczowego zawierająca kawałki czekolady.

Ciasto Wiedeńskie

Wyjątkowo delikatne ciasto biszkoptowo -tłuszczowe.

Ciasto Czekoladowo-Pomarańczowe

Podstawowa receptura do wykonania ciasta czekoladowo-pomarańczowego.