Produkty do pączków i drożdżówek
Asortyment mieszanek przeznaczonych do wypieku małych i dużych pączków, drożdżówek o każdym kształcie oraz wszelkiej maści przekąsek.
Berliner 2500
Berliner 2500 to 25% mieszanka do produkcji pączków i innych ciast drożdżowych, pozwalająca przygotować produkt wysokiej jakości w ekonomiczny i bezproblemowy sposób.
Berliner 2000 Pasta
Mieszanka 10%-20% w formie pasty do produkcji pączków. Dozowanie 10-20% w stosunku do masy mąki.
Berliner 1500
Berliner 1500 to 15% mieszanka do produkcji pączków i innych ciast drożdżowych, pozwalająca przygotować produkt wysokiej jakości w ekonomiczny i bezproblemowy sposób
Berliner 25
Mieszanka 25% do wyrobu pączków i innych ciast drożdżowych.
Berliner 10 Free
Mieszanka z czystą etykietą do przygotowania pączków i drożdżówek
Berliner Complete
Kompletna mieszanka do wyrobu pączków.
Quarkini
Mieszanka do wypieku aromatycznych minipączków na bazie twarogu.
Quarkini Buttermilk
Mieszanka do produkcji pysznych mini-pączków na bazie maślanki lub twarogu.
Berliner 2000
Mieszanka 20% do produkcji pączków i innych wyrobów cukierniczych.
Berliner Complete 100%
Mieszanka 100% do produkcji pączków o dużej objętości i delikatnym miękiszu.