Produkty dla hoteli, kawiarnii i gastronomii
Mango Tropicana E limited
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja.
Mango Tropicana E limited
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja.
Lody płynne o smaku śmietankowym
Neverland Lody płynne UHT o smaku śmietankowym to gotowa masa do przygotowania lodów włoskich, amerykańskich (świderków) oraz tajskich. Idealna do maszyn z napowietrzaniem mechanicznym lub grawitacyjnym, zapewnia kremową konsystencję i wyjątkowy smak
Arabesque Noir 45
Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 45%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Lody włoskie o smaku czekoladowym
Lody włoskie o smaku czekoladowym od Zeelandia to gotowa baza do deserów o intensywnym, mleczno-czekoladowym smaku i kremowej strukturze. Doskonałe do maszyn grawitacyjnych oraz z pompą, zapewniają wysoką wydajność, powtarzalną jakość i pełną satysfakcję klientów.
Lody włoskie o smaku waniliowo-śmietankowym
Lody włoskie o smaku waniliowo-śmietankowym od Zeelandia to gotowa baza do tworzenia deserów o delikatnej, kremowej strukturze i klasycznym smaku. Idealne do maszyn grawitacyjnych oraz z pompą, gwarantują wysoką wydajność, doskonałą powtarzalność i pełne zadowolenie klientów.
Arabesque Blanc 29
Arabesque Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Gofry Neverland
Wyjątowy smak gofrów i bubble wafle przygotowanych z naszej mieszanki.
Arabesque Kakao
Kakao Arabesque w proszku alkalizowane
Arabesque Noir 72
Arabesque czekolada gorzka – masa kakaowa minimum 72%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Lait 34
Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.