Produkty dla hoteli, kawiarnii i gastronomii

Mango Tropicana E limited

Mieszanka do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja.

Mango Tropicana E limited

Mieszanka do wypieku ciasta o smaku mango – marakuja.

Lody płynne o smaku śmietankowym

Neverland Lody płynne UHT o smaku śmietankowym to gotowa masa do przygotowania lodów włoskich, amerykańskich (świderków) oraz tajskich. Idealna do maszyn z napowietrzaniem mechanicznym lub grawitacyjnym, zapewnia kremową konsystencję i wyjątkowy smak

Arabesque Noir 45

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 45%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Qki Owsiane

Mieszanka do wypieku ciastek owsianych.

Lody włoskie o smaku czekoladowym

Lody włoskie o smaku czekoladowym od Zeelandia to gotowa baza do deserów o intensywnym, mleczno-czekoladowym smaku i kremowej strukturze. Doskonałe do maszyn grawitacyjnych oraz z pompą, zapewniają wysoką wydajność, powtarzalną jakość i pełną satysfakcję klientów.

Lody włoskie o smaku waniliowo-śmietankowym

Lody włoskie o smaku waniliowo-śmietankowym od Zeelandia to gotowa baza do tworzenia deserów o delikatnej, kremowej strukturze i klasycznym smaku. Idealne do maszyn grawitacyjnych oraz z pompą, gwarantują wysoką wydajność, doskonałą powtarzalność i pełne zadowolenie klientów.

Arabesque Blanc 29

Arabesque Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Gofry Neverland

Wyjątowy smak gofrów i bubble wafle przygotowanych z naszej mieszanki.

Arabesque Kakao

Kakao Arabesque w proszku alkalizowane

Arabesque Noir 72

Arabesque czekolada gorzka – masa kakaowa minimum 72%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Lait 34

Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.