Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Ciasto Jogurtowe

Mieszanka do wypieku ciasta jogurtowego o domowym smaku.

Zalety

  • Struktura o małej porowatości
  • Doskonały, domowy smak
  • Gładka powierzchnia wypieków
  • Wilgotny miękisz utrzymujący owoce
  • Duży przyrost ciasta
  • Szybkie i proste przygotowanie masy

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Ciasto Jogurtowe 1.0 1.00 KG worek
Ciasto Jogurtowe 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Ciasto jogurtowe to wysokiej jakości mieszanka biszkoptowo-tłuszczowa. Używając produktu, przygotować można doskonałe ciasto o delikatnym, wilgotnym miękiszu, które stanowi bazę dla wielu ciast. Główną zaletą Ciasta jogurtowego jest szybkość i prostota przygotowania – wszystkie składniki łączy się razem i miesza przez 5 minut. Ciasto ma niepowtarzalny smak, który kojarzy się z domowymi wypiekami. Wykorzystując koncentrat Ciasta jogurtowego, tworzyć można szereg propozycji, od prostych babek po wykwintne ciasta. Koncentrat doskonale zachowuje się w połączeniach z owocami, bakaliami, marcepanem czy kakao. Możliwości są nieograniczone i zależą tylko od fantazji cukiernika!.


Receptura podstawowa

Ciasto Jogurtowe