Lody włoskie o smaku czekoladowym
NEVERLAND Lody włoskie (w proszku) o smaku czekoladowym
Zalety
- Wysoka jakość produktu
- Pełny smak mlecznej czekolady
- Znakomita powtarzalność wyrobu gotowego = usatysfakcjonowani, powracający konsumenci
- Wysoki stopień napowietrzenia przez maszynę: grawitacyjnie nawet 25%, mechanicznie (pompami) nawet 100%
- Łatwość przygotowania
- Brak konieczności dodatku mleka przy sporządzaniu masy lodowej (mleko w składzie produktu)
- Konkurencyjna cena
- Niewielkie, atrakcyjne wizualnie, rozpoznawalne opakowanie jednostkowe
- Długi okres przydatności do użycia: aż 540 dni od daty produkcji
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Lody włoskie o sm czekolN 2.0 | 2.00 KG | worek |
Opis produktu
NEVERLAND Lody włoskie (w proszku) o smaku czekoladowym.
Mieszanka w proszku do przygotowania lodów włoskich o smaku czekoladowym, doskonała do stosowania zarówno w maszynach o napowietrzaniu mechanicznym (pompami) jak i grawitacyjnym.
Opakowanie jednostkowe: worek z logo Neverland 2 kg,
Opakowanie zbiorcze: karton 10 kg.
Receptura:
- 2 kg Lody włoskie - czekoladowe
- 4 L woda
Sposób użycia: Wszystkie składniki mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji (przy zastosowaniu rózgi). Odstawić na 15 minut. Ponownie intensywnie przemieszać rózgą i wlać do zbiornika maszyny do lodów.
Zapas masy lodowej (nie zadozowanej do maszyny) można przechowywać w urządzeniu chłodniczym w temperaturze od 0°C do 5°C nie dłużej niż 24 h. Przed zadozowaniem ujednorodnić przechowywaną wcześniej masę poprzez intensywne mieszanie rózgą.