Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Jogurtowe MAX E limited

Mieszanka do wyrobu jogurtowego ciasta biszkoptowo - tłuszczowego.

Zalety

  • Krótka etykieta
  • Wysoka zawartość polskiego jogurtu w proszku
  • Wilgotny miękisz utrzymujący dodatki (60%)
  • Duży przyrost ciasta
  • Uniwersalność zastosowania
  • Szybkie i proste przygotowanie masy - 4 minuty
  • Gładka powierzchnia wypieków

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Jogurtowe MAX E limited 1.0 1.00 KG worek
Jogurtowe MAX E limited 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Jogurtowe MAX E-limited to wysokiej jakości mieszanka do wyrobu jogurtowego ciasta biszkoptowo - tłuszczowego z linii produktów E-eliminowane i MAX.
Główną zaletą Jogurtowego MAX E-limited jest krótka etykieta, oraz ograniczona ilość substancji „E”. Używając mieszanki, można przygotować doskonałe ciasto o delikatnym, wilgotnym miękiszu, które stanowi bazę dla wielu ciast. Idealną do wypieku ciast z dodatkami, takimi jak: owoce, kruszonka, krem, galaretka. Znakomicie sprawdzi się w formie babki, muffiny czy warstwy tortu.


Receptura podstawowa

Jogurtowe MAX E limited