Jogurtowe MAX E limited
Jogurtowe MAX E limited
Mieszanka do wyrobu jogurtowego ciasta biszkoptowo - tłuszczowego.
Zalety
- Krótka etykieta
- Wysoka zawartość polskiego jogurtu w proszku
- Wilgotny miękisz utrzymujący dodatki (60%)
- Duży przyrost ciasta
- Uniwersalność zastosowania
- Szybkie i proste przygotowanie masy - 4 minuty
- Gładka powierzchnia wypieków
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Jogurtowe MAX E limited 1.0 | 1.00 KG | worek |
Jogurtowe MAX E limited 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Jogurtowe MAX E-limited to wysokiej jakości mieszanka do wyrobu jogurtowego ciasta biszkoptowo - tłuszczowego z linii produktów E-eliminowane i MAX.
Główną zaletą Jogurtowego MAX E-limited jest krótka etykieta, oraz ograniczona ilość substancji „E”. Używając mieszanki, można przygotować doskonałe ciasto o delikatnym, wilgotnym miękiszu, które stanowi bazę dla wielu ciast. Idealną do wypieku ciast z dodatkami, takimi jak: owoce, kruszonka, krem, galaretka. Znakomicie sprawdzi się w formie babki, muffiny czy warstwy tortu.