Produkty Produkty

Lody włoskie o smaku waniliowo-śmietankowym

NEVERLAND Lody włoskie (w proszku) o smaku waniliowo-śmietankowym

Zalety

  • Zrównoważony smak wanilii i śmietany
  • Wysoka jakość produktu
  • Znakomita powtarzalność wyrobu gotowego = usatysfakcjonowani, powracający konsumenci
  • Wysoki stopień napowietrzenia przez maszynę: grawitacyjnie nawet 25%, mechanicznie (pompami) nawet 100%
  • Łatwość przygotowania
  • Brak konieczności dodatku mleka przy sporządzaniu masy lodowej (mleko w składzie produktu)
  • Konkurencyjna cena
  • Niewielkie, atrakcyjne wizualnie, rozpoznawalne opakowanie jednostkowe
  • Długi okres przydatności do użycia: aż 540 dni od daty produkcji

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Lody włoskie o sm.wan-śm 2.0 2.00 KG worek

Opis produktu

NEVERLAND Lody włoskie (w proszku) o smaku waniliowo-śmietankowym.
Mieszanka w proszku do przygotowania lodów włoskich o smaku waniliowo-śmietankowym, doskonała do stosowania zarówno w maszynach o napowietrzaniu mechanicznym (pompami) jak i grawitacyjnym.
Opakowanie jednostkowe: worek z logo Neverland 2 kg,
Opakowanie zbiorcze: karton 10 kg.
Receptura:
- 2 kg Lody włoskie - waniliowo-śmietankowe
- 4 L woda
Sposób użycia: Wszystkie składniki mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji (przy zastosowaniu rózgi). Odstawić na 15 minut. Ponownie intensywnie przemieszać rózgą i wlać do zbiornika maszyny do lodów.
Zapas masy lodowej (nie zadozowanej do maszyny) można przechowywać w urządzeniu chłodniczym w temperaturze od 0°C do 5°C nie dłużej niż 24 h. Przed zadozowaniem ujednorodnić przechowywaną wcześniej masę poprzez intensywne mieszanie rózgą.

Lody włoskie o smaku waniliowo-śmietankowym