Receptury Receptury

Babki

Sandia o Smaku Cytrynowym

Tradycyjna babka o smaku cytrynowy.

Sandia Cytrynowa E Limited

Mieszanka do wypieku babki o smaku cytrynowym

Lawendowy Ogród E limited

Receptura podstawowa Lawendowy Ogród E limited

Mango Tropicana E limited

Receptura podstawowa Mango Tropicana E limited

Różany Ogród E-limited

Receptura podstawowa - Różany Ogród E-limited

Ciasto Pieczone Jabłko E limited

Receptura podstawowa Ciasto Pieczone Jabłko E limited

Panaton BIT - Babka Panettone / Mini Panettone

Oryginalna włoska babka, stworzona ze składników prosto z Włoch przez tamtejszych rzemieślników. Wykwintna, drożdżowa, pełna kandyzowanych owoców i soczystych rodzynek, idealna na świąteczny stół i nie tylko. Dzięki naszemu produktowi uzyskasz oryginalne składniki oraz skrócisz czas przygotowania (proces fermentacji) zachowując moc smaku.

Królowa Stołu*

Królowa wielkanocnego stołu. Filigranowa babka cytrynowa w wersji deserowej z dodatkiem bogatego nadzienia makowo-migdałowego. Całość udekorowana wiosenną polewą. Propozycja nie tylko od święta.

Babka Romantyczna

Babka w formule eliminującej zbędne składniki, prezentowana w nowej, inspirującej formie. Królowa na świątecznym stole,doskonała w każdej dekoracji, która doda jej klasy.