Mieszanki cukiernicze
Maestro Classic

Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku maślano-śmietankowym.

Zalety

  • maślano - śmietnkowa nuta
  • drobna porowatość
  • jasny miękisz
  • idealny do produkcji wysokiej jakości babek i rantów ciast

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Maestro Classic 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Maestro Classic to wykwintne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o nucie maślanej i śmietankowej. Polecamy do produkcji wysokiej jakości babek i rantów ciast. Ciasto ma wyjątkowy, jasny miękisz oraz drobną porowatość. Smak jest bardzo delikatny, o waniliowej nucie. Do produkcji należy użyć tłuszcz, w zależności od oczekiwanego rezultatu i walorów smakowych, jakie ma mieć ciasto, stosować można: masło, margarynę lub olej.


Receptura podstawowa

Maestro Classic