Maestro Classic
Maestro Classic
Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku maślano-śmietankowym.
Zalety
- maślano - śmietnkowa nuta
- drobna porowatość
- jasny miękisz
- idealny do produkcji wysokiej jakości babek i rantów ciast
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Maestro Classic 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Maestro Classic to wykwintne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe o nucie maślanej i śmietankowej. Polecamy do produkcji wysokiej jakości babek i rantów ciast. Ciasto ma wyjątkowy, jasny miękisz oraz drobną porowatość. Smak jest bardzo delikatny, o waniliowej nucie. Do produkcji należy użyć tłuszcz, w zależności od oczekiwanego rezultatu i walorów smakowych, jakie ma mieć ciasto, stosować można: masło, margarynę lub olej.