Ciasto Karmelowe
Ciasto Karmelowe
Mieszanka do wyrobu ciasta karmelowego.
Zalety
- oryginalny karmelowy smak
- łatwy sposób na urozmaicenie asortymentu,
- z jednej mieszanki można przygotować ciasta na blachach oraz babki,
- ciasto jest bardzo stabilne, doskonale łączy się z owocami i kremami,
- wilgotny miękisz długo zachowuje świeżość.
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Ciasto Karmelowe 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Ciasto karmelowe to pyszne ciasto o złocisto-brązowym miękiszu i delikatnym karmelowym smaku. Świetnie komponuje się z kremami, owocami i polewami. Daje niezwykle szerokie pole do popisu. Można z niego przygotować smakowite babki, aromatyczne placki, modne tarty oraz bardzo wykwintne i dekoracyjne ciasta deserowe na specjalne okazje.
Dzięki pełnemu, słodkiemu, karmelowemu smakowi i wilgotnej, bogatej strukturze tego ciasta nawet najprostsze wypieki stają się wyjątkowe.