Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Maestro Czekoladowe

Mieszanka do wyrobu wykwintnego ciasta biszkoptowego, intensywnie czekoladowego.

Zalety

  • ciemny kolor i intensywny czekoladowy smak
  • zwarta struktura daje mozliwość łączenia z kremami i nadzieniami
  • idealne do produkcji rantów na torty oraz blatów do ciast deserowych (wuzetka, kostka węgierska)

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Maestro Czekoladowe 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Maestro Czekoladowe – wykwintne ciasto biszkoptowe, intensywnie czekoladowe. Do produkcji rantów na torty oraz blatów do ciast deserowych, takich jak: wuzetka, kostka węgierska. Ciasto ma ciemny kolor i intensywny, głęboko czekoladowy smak. Jego zwarta struktura zapewnia z jednej strony utrzymanie nakropki (nie podcieka), a z drugiej – nienasiąkanie kremami czy nadzieniami owocowymi.


Receptura podstawowa

Maestro Czekoladowe