Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Ciasto Krówka

Mieszanka do wypieku mleczno-karmelowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Zalety

  • Bogaty mleczno- karmelowy smak
  • Puszysta struktura ciasta
  • Zawiera kawałki cukierków typu krówka
  • Wyczuwalna nuta aromatu śmietankowego
  • Zastosowanie (ciasta z dodatkami, blaty, ranty, muffiny, donuty, placuszki)

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Ciasto Krówka 15.0 15.00 KG worek

Opis produktu

Ciasto krówka to mieszanka do wypieku ciasta o smaku mleczno-karmelowym z kawałkami cukierków typu krówka. Dodatek cukierków nadaje ciastu bardzo charakterystyczny "krówkowy" smak i podkreśla walory sensoryczne ciasta. Ciasto charakteryzuje się puszystą strukturą i pięknym złocisto-karmelowym kolorem. Idealnie sprawdza się jako podstawa sernika oraz w połączeniu z kajmakiem i masłem palonym.


Receptura podstawowa

Ciasto Krówka