Ciasto Krówka
Ciasto Krówka
Mieszanka do wypieku mleczno-karmelowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Zalety
- Bogaty mleczno- karmelowy smak
- Puszysta struktura ciasta
- Zawiera kawałki cukierków typu krówka
- Wyczuwalna nuta aromatu śmietankowego
- Zastosowanie (ciasta z dodatkami, blaty, ranty, muffiny, donuty, placuszki)
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Ciasto Krówka 15.0 | 15.00 KG | worek |
Opis produktu
Ciasto krówka to mieszanka do wypieku ciasta o smaku mleczno-karmelowym z kawałkami cukierków typu krówka. Dodatek cukierków nadaje ciastu bardzo charakterystyczny "krówkowy" smak i podkreśla walory sensoryczne ciasta. Ciasto charakteryzuje się puszystą strukturą i pięknym złocisto-karmelowym kolorem. Idealnie sprawdza się jako podstawa sernika oraz w połączeniu z kajmakiem i masłem palonym.