
Ciasto Krówka
Ciasto Krówka
Mieszanka do wypieku ciasta o smaku mleczno-karmelowym z kawałkami cukierków krówka.
Zalety
- Bogaty mleczno- karmelowy smak
- Puszysta struktura ciasta
- Zawiera kawałki cukierków typu krówka
- Wyczuwalna nuta aromatu śmietankowego
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Ciasto Krówka 15.0 | 15.00 KG | worek |
Opis produktu
Ciasto krówka to gotowa mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o smaku mleczno-karmelowym z kawałkami cukierków typu krówka. Dodatek cukierków nadaje ciastu bardzo charakterystyczny "krówkowy" smak i podkreśla walory sensoryczne ciasta. Ciasto charakteryzuje się puszystą strukturą i pięknym złocisto-karmelowym kolorem. Idealnie sprawdza się jako podstawa sernika oraz w połączeniu z kajmakiem i masłem palonym.
Receptura podstawowa
