Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Ciasto Toffee

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo - tłuszczowego o smaku toffee.

Zalety

  • Delikatny smak i aromat
  • Puszysta struktura ciasta
  • Wilgotny miękisz
  • Uniwersalność zastosowania

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Ciasto Toffee 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Ciasto Toffee to znakomite ciasto o złocisto-brązowym miękiszu i delikatnym, mlecznym smaku. Świetnie komponuje się z kremami, nadzieniami, owocami i polewami. Daje niezwykle szerokie możliwości zastosowania. Można z niego przygotować aromatyczne babki, muffiny, donuty, rolady, tarty oraz wykwintne i dekoracyjne ciasta deserowe na specjalne okazje. Ciasto ma wilgotny i puszysty miękisz oraz elastyczną strukturę ciasta.


Receptura podstawowa

Ciasto Toffee