Ciasto Toffee
Ciasto Toffee
Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo - tłuszczowego o smaku toffee.
Zalety
- Delikatny smak i aromat
- Puszysta struktura ciasta
- Wilgotny miękisz
- Uniwersalność zastosowania
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Ciasto Toffee 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Ciasto Toffee to znakomite ciasto o złocisto-brązowym miękiszu i delikatnym, mlecznym smaku. Świetnie komponuje się z kremami, nadzieniami, owocami i polewami. Daje niezwykle szerokie możliwości zastosowania. Można z niego przygotować aromatyczne babki, muffiny, donuty, rolady, tarty oraz wykwintne i dekoracyjne ciasta deserowe na specjalne okazje. Ciasto ma wilgotny i puszysty miękisz oraz elastyczną strukturę ciasta.