Ciasto wiedeńskie
Ciasto wiedeńskie
Mieszanka do przygotowania ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Zalety
- Naturalny, domowy smak
- Uniwersalność zastosowania
- Baza do wielu aplikacji
- Długo zachowuje świeżość
- Wilgotny miękisz, utrzymujący owoce
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Ciasto wiedeńskie 20.0 | 20.00 KG | worek |
Opis produktu
Ciasto wiedeńskie to mieszanka ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o wyjątkowych walorach smakowych. Polecany jest do przygotowania babek piaskowych oraz fantazyjnych ciast i ciasteczek. Daje najwyższej jakości strukturę ciasta i naturalny, maślany smak. W zależności od sposobu przygotowania można uzyskać typowo piaskowy, sypiący się miękisz i silny aromat masła, jak również bardziej wilgotny, cięższy miękisz, dłużej utrzymujący świeżość. Ciasto wiedeńskie to produkt dla prawdziwych koneserów. Wypieki z niego są doskonałe – mają wyjątkowo drobniutkie pory, piękny kolor i doskonały maślany smak.