Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Biszkopt Klasyczny

Mieszanka do wypieku tradycyjnego, domowego biszkoptu.

Zalety

  • Atrakcyjna, żółta , jajeczna barwa sugeryjąca domowy wypiek
  • Uniwersalny -nadaje się do wypieku biszkoptowych rantów, kapsli, rolad i omletów
  • Dobra chłonność nakropki
  • Zbita i zwarta struktura, biszkopt elastyczny
  • Bardzo dobry przyrost

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Biszkopt Klasyczny 15.0 15.00 KG worek

Opis produktu

Biszkopt klasyczny to wyjątkowy produkt, który smakiem i wyglądem nawiązuje do domowego, mocno jajecznego biszkoptu. Ciasto po upieczeniu przypomina tradycyjny wypiek, ma głęboką żółta barwę oraz delikatnie słodki, ciasteczkowy smak, który wszyscy od pokoleń uwielbiają. Biszkopt klasyczny to mieszanka do przygotowania ciasta biszkoptowego, która pozwala w znacznym stopniu skrócić oraz uprościć proces przygotowania, jednocześnie zapewniając wysoką jakość gotowego wyrobu, który charakteryzuje się porowatością, zwartą strukturą i dużą elastycznością. To najbardziej zbliżony do domowego wypieku biszkopt na rynku. Uniwersalny – można z niego wypiec zarówno ranty, kapsle, rolady, jak i omlety. Idealny zarówno do tradycyjnych wypieków, jak i bardzo nowoczesnych i wytwornych aplikacji.


Receptura podstawowa

Biszkopt Klasyczny