Czekolady Czekolady

Czekolady

Dzięki nowej serii profesjonalnych czekolad Arabesque, proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w stosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk.

Arabesque Lait 34

Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Noir 45

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 45%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Noir 58

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 58%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Noir 72

Arabesque czekolada gorzka – masa kakaowa minimum 72%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Blanc 29

Arabesque Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Kakao

Kakao Arabesque w proszku alkalizowane