Czekolady
Dzięki nowej serii profesjonalnych czekolad Arabesque, proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w stosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk.
Arabesque Lait 34
Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Noir 45
Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 45%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Noir 58
Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 58%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Noir 72
Arabesque czekolada gorzka – masa kakaowa minimum 72%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Blanc 29
Arabesque Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Kakao
Kakao Arabesque w proszku alkalizowane