Czekolady
Dzięki nowej serii profesjonalnych czekolad Arabesque, proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w stosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk.
Arabesque Lait 34
Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Noir 45
Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 45%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Noir 58
Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 58%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Noir 72
Arabesque czekolada gorzka – masa kakaowa minimum 72%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Blanc 29
Arabesque Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Arabesque Kakao
Kakao Arabesque w proszku alkalizowane
Arabesque Blanc 29 bez soi RA MB
Arabesque Blanc 29% SF RA MB— czekolada biała bez lecytyny sojowej o łagodnym mlecznym smaku, wzbogacona o delikatną nutą wanilii.
Arabesque Noir 58 bez soi RA MB
Czekolada ciemna bez soi – masa kakaowa minimum 58%. Prawdziwa Belgijska czekolada. Arabesque Noir 58% — czekolada deserowa to uniwersalny produkt, który nadaje doskonały smak w musach oraz kremach. Świetnie sprawdzi się również w produkcji korpusów czekoladowych i pralin. Wysoka zawartość części kakaowych (min. 58%) będzie wyczuwalna, lecz nie dominująca w wyrobie.
Arabesque Noir 72 bez soi RA MB
Arabesque Noir 72% RA MB— czekolada gorzka bez lecytyny sojowej, która dzięki wysokiej zawartości części kakaowych (min. 72%) świetnie nadaje się do wytrawnych deserów, w których główną nutą będzie zdecydowany smak czekolady.