Czekolady

Czekolady

Dzięki nowej serii profesjonalnych czekolad Arabesque, proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w stosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk.

Arabesque Noir 72

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 72%.

Arabesque Lait 34

Czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%.

Arabesque Noir 58

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 58%.

Arabesque Blanc 29

Czekolada biała - masa kakaowa minimum 29%. Czekolada biała o łagodnym mlecznym smaku wzbogacona o delikatną nutę wanilii, stanowi doskonałą bazę do musów oraz świetnie komponuje się z owocowymi insertami. Sprawdzi się równie dobrze przy produkcji pralin i dekoracji czekoladowych.