Czekolady Czekolady

Czekolady

Dzięki nowej serii profesjonalnych czekolad Arabesque, proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w stosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk.

Arabesque Lait 34

Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Noir 45

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 45%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Noir 58

Czekolada ciemna – masa kakaowa minimum 58%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Noir 72

Arabesque czekolada gorzka – masa kakaowa minimum 72%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Blanc 29

Arabesque Czekolada Biała - masa kakaowa minimum 29%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Arabesque Kakao

Kakao Arabesque w proszku alkalizowane

Arabesque Blanc 29 bez soi RA MB

Arabesque Blanc 29% SF RA MB— czekolada biała bez lecytyny sojowej o łagodnym mlecznym smaku, wzbogacona o delikatną nutą wanilii.

Arabesque Noir 58 bez soi RA MB

Czekolada ciemna bez soi – masa kakaowa minimum 58%. Prawdziwa Belgijska czekolada. Arabesque Noir 58% — czekolada deserowa to uniwersalny produkt, który nadaje doskonały smak w musach oraz kremach. Świetnie sprawdzi się również w produkcji korpusów czekoladowych i pralin. Wysoka zawartość części kakaowych (min. 58%) będzie wyczuwalna, lecz nie dominująca w wyrobie.

Arabesque Noir 72 bez soi RA MB

Arabesque Noir 72% RA MB— czekolada gorzka bez lecytyny sojowej, która dzięki wysokiej zawartości części kakaowych (min. 72%) świetnie nadaje się do wytrawnych deserów, w których główną nutą będzie zdecydowany smak czekolady.