Receptury Receptury

Ciasta

Tropikalny Piernik**

Pierniko-sernik w wersji tropikalnej. Niekonwencjonalne połączenie wyraźnych zimowych, korzennych smaków płynących z ciasta Piernik z lekką masą serową wykonaną na bazie jogurtu naturalnego z dodatkiem mango.

Królowa Śniegu

Szlachetne połączenie puszystego, klasycznego biszkoptu z rozpływającym się w ustach, delikatnym musem kokosowym. Całość przełożona odrobiną szaleństwa w postaci prażonego jabłka i ananasa. Subtelna dekoracja z białej czekolady nadaje wysublimowanego charakteru.

Biszkopt Mix

Szybki i prosty sposób na wyborny biszkopt.

Maestro Pistacja

Receptura podstawowa - Maestro Pistacja

Banan w Karmelu KATALOG

Luksusowe połączenie słodkości ciasta karmelowego z kremem bananowym i dodatkiem prażonego jabłka. Całość zamknięta aksamitną polewą na bazie kompozycji z białej i ciemnej czekolady.

Cocoa Brownie - receptura podstawowa

Receptura podstawowa na ciasto Coca Brownie.