Ciasta
Tropikalny Piernik**
Pierniko-sernik w wersji tropikalnej. Niekonwencjonalne połączenie wyraźnych zimowych, korzennych smaków płynących z ciasta Piernik z lekką masą serową wykonaną na bazie jogurtu naturalnego z dodatkiem mango.
Królowa Śniegu
Szlachetne połączenie puszystego, klasycznego biszkoptu z rozpływającym się w ustach, delikatnym musem kokosowym. Całość przełożona odrobiną szaleństwa w postaci prażonego jabłka i ananasa. Subtelna dekoracja z białej czekolady nadaje wysublimowanego charakteru.
Biszkopt Mix
Szybki i prosty sposób na wyborny biszkopt.
Maestro Pistacja
Receptura podstawowa - Maestro Pistacja
Banan w Karmelu KATALOG
Luksusowe połączenie słodkości ciasta karmelowego z kremem bananowym i dodatkiem prażonego jabłka. Całość zamknięta aksamitną polewą na bazie kompozycji z białej i ciemnej czekolady.
Cocoa Brownie - receptura podstawowa
Receptura podstawowa na ciasto Coca Brownie.