Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Maestro Black

Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.

Zalety

  • wyraźny smak
  • idealnie łączy się z dodatkami
  • wiele zastosowań aplikacyjnych

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Maestro Black 2.0 2.00 KG worek
Maestro Black 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Nie ma większej rozkoszy dla podniebienia niż intensywnie czekoladowy smak ciasta Maestro Black. Wyraźny, czekoladowy smak i aromat zawdzięczamy aż 10% zawartości czekolady. Pyszne solo albo z polewą czekoladową. Idealne do przygotowania tradycyjnych placków, jak i wyrafinowanych czekoladowych tortów. Wspaniale łączy się z kremami, musami, owocami i galaretkami. Ciasto Maestro Black to mieszanka, na bazie której możemy przyrządzić wspaniałe ciemne ciasto o mocnym czekoladowym smaku i niepowtarzalnym aromacie. Dzięki puszystemu i wilgotnemu miękiszowi, a jednocześnie dużej stabilności, może być wykorzystywane jako podstawa najróżniejszych receptur. Wypróbuj koniecznie nasze czekoladowe przepisy.


Receptura podstawowa

Maestro Black