Maestro Black
Mieszanka do wypieku czekoladowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego.
Zalety
- wyraźny smak
- idealnie łączy się z dodatkami
- wiele zastosowań aplikacyjnych
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Maestro Black 2.0 | 2.00 KG | worek |
Maestro Black 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Nie ma większej rozkoszy dla podniebienia niż intensywnie czekoladowy smak ciasta Maestro Black. Wyraźny, czekoladowy smak i aromat zawdzięczamy aż 10% zawartości czekolady. Pyszne solo albo z polewą czekoladową. Idealne do przygotowania tradycyjnych placków, jak i wyrafinowanych czekoladowych tortów. Wspaniale łączy się z kremami, musami, owocami i galaretkami. Ciasto Maestro Black to mieszanka, na bazie której możemy przyrządzić wspaniałe ciemne ciasto o mocnym czekoladowym smaku i niepowtarzalnym aromacie. Dzięki puszystemu i wilgotnemu miękiszowi, a jednocześnie dużej stabilności, może być wykorzystywane jako podstawa najróżniejszych receptur. Wypróbuj koniecznie nasze czekoladowe przepisy.