Babka o smaku waniliowym
Babka o smaku waniliowym
Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku waniliowym.
Zalety
- delikatna struktura ciasta
- smak waniliowy
- prostota i szybkość przygotowania ciasta
- możliwość łączenia z wieloma składnikami (kakao, kawa, aromaty, esencje, pasty smakowe)
- stała jakość wypieków
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Babka o smaku waniliowym 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Przedstawiamy mieszankę do przygotowania tradycyjnych babek (kominkowych i foremkowych) oraz keksów. Ważną zaletą jest to, iż ciasto przygotowuje się szybko i prosto, zawsze z gwarancją stałej jakości wypieków. Korzystna kalkulacja produktu finalnego będzie atrakcyjną propozycją dla poszukujących najlepszej proporcji między jakością a ceną. Babka o smaku waniliowym charakteryzuje się wyraźnym waniliowym smakiem, delikatną strukturą, możliwością łączenia z wieloma składnikami, takimi jak: kakao, kawa, aromaty, esencje, pasty smakowe.