Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Babka o smaku waniliowym

Mieszanka do wypieku babki biszkoptowo-tłuszczowej o smaku waniliowym.

Zalety

  • delikatna struktura ciasta
  • smak waniliowy
  • prostota i szybkość przygotowania ciasta
  • możliwość łączenia z wieloma składnikami (kakao, kawa, aromaty, esencje, pasty smakowe)
  • stała jakość wypieków

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Babka o smaku waniliowym 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Przedstawiamy mieszankę do przygotowania tradycyjnych babek (kominkowych i foremkowych) oraz keksów. Ważną zaletą jest to, iż ciasto przygotowuje się szybko i prosto, zawsze z gwarancją stałej jakości wypieków. Korzystna kalkulacja produktu finalnego będzie atrakcyjną propozycją dla poszukujących najlepszej proporcji między jakością a ceną. Babka o smaku waniliowym charakteryzuje się wyraźnym waniliowym smakiem, delikatną strukturą, możliwością łączenia z wieloma składnikami, takimi jak: kakao, kawa, aromaty, esencje, pasty smakowe.


Receptura podstawowa

Babka o smaku waniliowym