
Mieszanka do wypieku amerykańskich muffinek o smaku czekoladowym.
Zalety
- łatwe i szybkie w przygotowaniu
- intensywny smak czekolady
- możliwośc łączenia z dodatkami
- idealne na przekąskę - smaczne i poręczne
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Muffiny AmerykańskieChoco 2.0 | 2.00 KG | worek |
Muffiny AmerykańskieChoco 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Amerykańskie muffiny stały się smakołykiem o skali globalnej, robiąc z biegiem lat oszałamiającą karierę. Są idealne na małe co nieco na przerwie, przy kawie, w pracy czy w biegu. Łączą ze sobą wszystkie najlepsze cechy małej przekąski: są smaczne i poręczne, można je jeść codziennie i w różnych warunkach. Muffiny swą popularność zawdzięczają nie tylko łatwości wykonania. Najbardziej pożądaną ich cechą jest to, że można z nimi spokojnie eksperymentować – do babeczek można dodać wszystko. Dzięki temu nasi odbiorcy mogą mieć codziennie nową, zaskakującą odsłonę ciastek. Muffiny mogą być miodowe, makowe, słodko-korzenne, orzechowe, owocowe, z kandyzowanymi owocami, z kawałkami czekolady czy kremem. Teraz prawdziwe amerykańskie muffiny w ofercie Zeelandii. Są delikatne i puszyste w środku, z charakterystyczną skórką na górze.
Dostępne są 2 wersje o smakach:
- waniliowym
- czekoladowym.
Muffiny wypiekane powinny być w jednorazowych foremkach, zwanych papilotkami.
Dostępne są dwie wersje papilotek:
- klasyczne foremki do babeczek - na kartonowym stelażu – zalecana masa nie większa niż 100 g
- tulipapilotki – kolorowe, składane foremki w kształcie tulipanów – do ich wypieku zalecany jest stelaż utrzymujący kształt – masa od 80 do 130 g, im większa, tym atrakcyjniej wygląda ciastko.
Receptura podstawowa
