Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Maestro Pistacja

Mieszanka do wypieku biszkoptu o smaku pistacjowym

Zalety

  • delikatny miękisz o drobnej porowatości
  • łatwy w przyrządzaniu
  • szybki (10 min) w porównaniu z tradycyjną recepturą (30 min)
  • może leżakować w formach do 2 godzin przed wypiekiem
  • naturalny barwnik
  • przykuwająca wzrok barwa

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Maestro Pistacja 1.0 1.00 KG worek
Maestro Pistacja 15.0 15.00 KG worek

Opis produktu

Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowego o smaku pistacjowym, pozwalająca w znacznym stopniu skrócić oraz uprościć proces przygotowania, jednocześnie zapewniając wysoką, powtarzalną jakość gotowego wyrobu. Miękisz charakteryzuje się drobną porowatością i zwartą strukturą. Idealna baza do wypieku blatów, rolad, ciast deserowych, omlecików, stefanek. Przygotowane aplikacje z wykorzystaniem produktu, zachwycą Konsumentów otwartych na nowe smaki.


Receptura podstawowa

Maestro Pistacja