Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Sandia Pomarańczowa E limited

Mieszanka do wypieku babek o smaku pomarańczowym.

Zalety

  • intensywna pomarańczowa barwa
  • porowaty miękisz o dużym przyroście objętości
  • delikatny, przyjemny aromat
  • orzeźwiający, pomarańczowy smak
  • krótka etykieta

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Sandia Pomar. E limited 15.0 15.00 KG worek

Opis produktu

Sandia Pomarańczowa w wersji E limited, to nowa odsłona znanej mieszanki do wypieku babek o smaku pomarańczowym. Główną zaletą nowej Sandii jest przede wszystkim zrewitalizowany i prostszy skład oraz krótsza etykieta z wyeliminowanymi substancjami "E". Intensywna pomarańczowa barwa miękiszu oraz orzeźwiający pomarańczowy smak pochodzą z dodatku naturalnego aromatu. Ciasto cechuje się dużym przyrostem objętości.
Produkt stanowi idealną bazę do wypieku tradycyjnych babek oraz blatów do ciast deserowych.


Receptura podstawowa

Sandia Pomarańczowa E limited