Mieszanki cukiernicze Mieszanki cukiernicze

Sandia Cytrynowa E limited

Mieszanka do wyrobu babek o smaku cytrynowym.

Zalety

  • piękna, żółta barwa miękiszu
  • orzeźwiający, cytrynowy smak
  • jasna skórka po wypieku
  • miękisz o dużym przyroście
  • krótka etykieta

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Sandia Cytryn. E limited 15.0 15.00 KG worek

Opis produktu

Sandia Cytrynowa w wersji E limited to nowa odsłona znanej mieszanki do wypieku babek o smaku cytrynowym. Główną zaletą nowej Sandii jest przede wszystkim zrewitalizowany i prostszy skład oraz krótsza etykieta z wyeliminowanymi substancjami "E".
Słoneczno- żółta barwa miękiszu oraz orzeźwiający cytrynowy smak i aromat sprawiają, że babka nie wymaga żadnych innych dodatków.
Umożliwia urozmaicenie asortymentu produkowanych ciast. Miękisz cechuje się dużym przyrostem objętości.
Stanowi idealną bazę do wypieku tradycyjnych babek oraz blatów do ciast deserowych.


Receptura podstawowa

Sandia Cytrynowa E limited