Desery
Creme Brulee

Mieszanka do przygotowania kremu Brulee.

Zalety

  • eliminuje możliwość zakażenia mikrobiologicznego
  • masa nie przypala się podczas gotowania
  • etap zapiekania jest pominięty, dzięki czemu nie ma ryzyka ścięcia i zwarzenia się kremu
  • dodatek kwaśnych musów owocowych nie powoduje warzenia się masy

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Creme Brulee 1.0 1.00 KG worek
Creme Brulee 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Creme Brulee to wyśmienity deser w wyraźnej waniliowej nucie, zbliżonej do tradycyjnego francuskiego smaku. Jest łatwy w przygotowaniu. Dzięki użyciu w mieszance proszku jajecznego uzyskujemy charakterystyczną konsystencję i delikatny smak kremu. Sposób przyrządzania jest dużo prostszy i szybszy niż przy klasycznej metodzie, dzięki pominięciu etapu zapiekania kremu. Creme Brulee można mrozić, a przechowywany w warunkach chłodniczych nadaje się do spożycia przez kilka dni. Można łączyć go wieloma dodatkami smakowymi, dzięki czemu łatwo użyć go do fantazyjnych ciast i tortów.


Receptura podstawowa

Creme Brulee