Kaiser Free
Kaiser Free
Polepszacz z czystą etykietą do produkcji pieczywa pszennego, głównie bułek "kajzerek".
Zalety
- Czysta etykieta
- Dostosowany do wymagań piekarni rzemieślniczych i przemysłowych
- Delikatne, elastyczne, suche ciasto
- Zapewnia dobrą stabilność ciasta podczas procesu technologicznego
- Bardzo dobra objętość pieczywa
- Wyraźny znak na powierzchni bułki (stempel kajzerki)
- Elastyczna struktura miękiszu
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Kaiser Free 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Kaiser Free to polepszacz do produkcji pieczywa pszennego o niskim dozowaniu i czystej etykiecie produktu gotowego. Kaiser Free jest polepszaczem, który sprawdzi się zarówno w piekarniach rzemieślniczych, jak i przemysłowych.
Dozowanie: 0,3-0,5% w stosunku do masy mąki.