Cool MAX
Cool MAX
Polepszasz do odroczonego wypieku
Zalety
- Produkt sprawdza się w wydłużonych procesach 24 h i 36 h, dając wyjątkową objętość i stabilność ciasta
- Specjalna kombinacja enzymów i innych składników gwarantuje stabilność ciasta podczas całego procesu
- Posiada wysoką odporność na zmienne warunki panujące w zakładzie
- Pozwala na utrzymanie wysokiej stabilności gary
- Zapewnia wyjątkową objętość
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Cool MAX 25.0 | 25.00 KG | worek |
Opis produktu
Polepszacz do odroczonego wypieku. Produkt sprawdza się w wydłużonych procesach 24h i 36h. Specjalna kombinacja enzymów i innych składników gwarantuje stabilność ciasta podczas całego procesu. Produkt pozwala na utrzymanie wysokiej stabilności gary i zapewnia wyjątkową objętość gotowego produktu.
Dozowanie: 2-3% w stosunku do masy mąki.