Produkty
Cool Stabil

Polepszacz do odroczonego wypieku dający wyjątkową objętość i stabilność ciasta.

Zalety

  • Sprawdza się w różnego typu komorach fermentacyjnych
  • Nadaje się nawet do najbardziej wymagających procesów związanych z zagadnieniem odroczonego wypieku
  • Posiada wysoką odporność na zmienne warunki panujące w zakładzie
  • Zmniejsza kleistość kęsów
  • Pozwala na utrzymanie wysokiej stabilności gary
  • Zapewnia wyjątkową objętość

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Cool Stabil 25.0 25.00 KG worek

Opis produktu

Polepszacz do odroczonego wypieku dający wyjątkową objętość i stabilność ciasta. Produkt sprawdza się w wydłużonych procesach 24h i 36h. Specjalna kombinacja enzymów i innych składników gwarantuje stabilność ciasta podczas całego procesu.
Dozowanie: 3% w stosunku do masy mąki.