 
             
        Cool Stabil
            Cool Stabil
      Polepszacz do odroczonego wypieku dający wyjątkową objętość i stabilność ciasta.
Zalety
- Sprawdza się w różnego typu komorach fermentacyjnych
- Nadaje się nawet do najbardziej wymagających procesów związanych z zagadnieniem odroczonego wypieku
- Posiada wysoką odporność na zmienne warunki panujące w zakładzie
- Zmniejsza kleistość kęsów
- Pozwala na utrzymanie wysokiej stabilności gary
- Zapewnia wyjątkową objętość
Opakowania
| Produkt | Waga / Ilość | Typ | 
|---|---|---|
| Cool Stabil 25.0 | 25.00 KG | worek | 
Opis produktu
Polepszacz do odroczonego wypieku dający wyjątkową objętość i stabilność ciasta. Produkt sprawdza się w wydłużonych procesach 24h i 36h. Specjalna kombinacja enzymów i innych składników gwarantuje stabilność ciasta podczas całego procesu.
Dozowanie: 3% w stosunku do masy mąki.
