Arabesque Lait 34
Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.
Zalety
- Wysoka jakość - produkt premium
- Łatwość użycia - drażetki można bez problemu naważać i topić
- Stabilność, przekładająca się na niezawodne rezultaty
- Bogaty zapach
- Doskonały smak, połysk, kolor i twardość
- Szeroki zakres zastosowań - maksymalna uniwersalność
- Naturalny aromat waniliowy
- Odpowiednio wysoka zawartość masła kakaowego dla wyrafinowanych zastosowań cukierniczych
- Formuła E-limited
Opakowania
Produkt | Waga / Ilość | Typ |
---|---|---|
Arabesque Lait 34 5.0 | 5.00 KG | karton |
Opis produktu
Arabesque Lait 34% — czekolada mleczna o wyraźnym śmietankowym smaku z nutą karmelu, idealna do musów, ganache, nadzień do pralin. Zawiera w składzie części kakaowe (min. 34%) oraz pełne mleko.
Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w zastosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk. Produkty są ponadto wytrzymałe i bardziej odporne na zmiany temperatury. Proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to łatwość i niezawodność użycia oraz szeroki wachlarza zastosowań. Doskonałe właściwości w zakresie temperowania ułatwiają przygotowanie czekolady do użycia.
Przykłady zastosowania: praliny, tabliczki czekoladowe, musy, kremy, ganache, glassage, zamsz, trufle, spready, czekolada do picia, dekoracje, covery, fontanny czekoladowe, ciasta (np. ciasta, ciastka), rzeźby.
W ofercie Zeelandia znajdują się cztery uniwersalne warianty czekolad: biała, mleczna i dwa rodzaje ciemnej.