Czekolady Czekolady

Arabesque Lait 34

Arabesque czekolada mleczna – masa kakaowa minimum 34%. Prawdziwa Belgijska czekolada.

Zalety

  • Wysoka jakość - produkt premium
  • Łatwość użycia - drażetki można bez problemu naważać i topić
  • Stabilność, przekładająca się na niezawodne rezultaty
  • Bogaty zapach
  • Doskonały smak, połysk, kolor i twardość
  • Szeroki zakres zastosowań - maksymalna uniwersalność
  • Naturalny aromat waniliowy
  • Odpowiednio wysoka zawartość masła kakaowego dla wyrafinowanych zastosowań cukierniczych
  • Formuła E-limited

Opakowania

Produkt Waga / Ilość Typ
Arabesque Lait 34 5.0 5.00 KG karton

Opis produktu

Arabesque Lait 34% — czekolada mleczna o wyraźnym śmietankowym smaku z nutą karmelu, idealna do musów, ganache, nadzień do pralin. Zawiera w składzie części kakaowe (min. 34%) oraz pełne mleko.

Arabesque to wysokiej jakości czekolada, która topi się szybko i równomiernie, jest łatwa w zastosowaniu, wyśmienicie smakuje i nadaje produktom elegancki połysk. Produkty są ponadto wytrzymałe i bardziej odporne na zmiany temperatury. Proces wytwarzania słodkich specjałów staje się łatwiejszy i bardziej niezawodny. Arabesque to łatwość i niezawodność użycia oraz szeroki wachlarza zastosowań. Doskonałe właściwości w zakresie temperowania ułatwiają przygotowanie czekolady do użycia.

Przykłady zastosowania: praliny, tabliczki czekoladowe, musy, kremy, ganache, glassage, zamsz, trufle, spready, czekolada do picia, dekoracje, covery, fontanny czekoladowe, ciasta (np. ciasta, ciastka), rzeźby.

W ofercie Zeelandia znajdują się cztery uniwersalne warianty czekolad: biała, mleczna i dwa rodzaje ciemnej.

Arabesque Lait 34