aromaty i barwniki
Aromat czekoladowy typ ml AP016/P1
Aromat czekoladowy w postaci proszku o delikatnym, kremowym profilu mlecznej czekolady.
Aromat czekoladowy typ M AP016
Aromat czekoladowy w postaci płynnej, o profilu mlecznej czekolady, jedwabisty, z dominującą nutą słodkiej, kremowej, mlecznej czekolady.
Aromat czekoladowy typ ciemna AP016/50 E
Aromat czekoladowy w postaci płynnej o delikatnym profilu mlecznej czekolady.
Aromat czekoladowy AP016/PEK
Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym czekoladowym profilu.
Aromat czekoladowy AP016/PECK
Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym, wyraźnie czekoladowym profilu.
Aromat czekoladowy AP016/PE50C
Aromat czekoladowy w postaci proszku, ciemny, intensywny o głębokiej nucie kakao.
Aromat czekoladowy AP016/PE
Aromat czekoladowy w proszku, półgorzki, delikatny, łączy subtelną, lekko gorzką nutę z łagodniejszym profilem, mniej intensywny.
Aromat czekoladowy AP016/35
Aromat czekoladowy w postaci płynnej, bogaty, intensywny, głęboki charakter ciemnej czekolady.
Aromat cytrynowy APN001/1401P
Aromat cytrynowy naturalny, w postaci proszku, intensywny, o wyraźnych nutach cytryny i skórki.
Aromat cytrynowy AP001/T
Aromat cytrynowy w postaci płynnej, słabszy, skórkowy, z delikatnymi nutami cytrusowej świeżości, mało intensywny.
Aromat ananasowy AP040/F
Aromat ananasowy w postaci płynnej o świeżym, wyrazistym tropikalnym profilu.
Aromat advocat AP056/50
Aromat advocat w postaci płynnej o zbalansowanej, wyważonej nucie jajeczno-śmietankowej.