aromaty i barwniki

Aromat czekoladowy typ ml AP016/P1

Aromat czekoladowy w postaci proszku o delikatnym, kremowym profilu mlecznej czekolady.

Aromat czekoladowy typ M AP016

Aromat czekoladowy w postaci płynnej, o profilu mlecznej czekolady, jedwabisty, z dominującą nutą słodkiej, kremowej, mlecznej czekolady.

Aromat czekoladowy typ ciemna AP016/50 E

Aromat czekoladowy w postaci płynnej o delikatnym profilu mlecznej czekolady.

Aromat czekoladowy AP016/PEK

Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym czekoladowym profilu.

Aromat czekoladowy AP016/PECK

Aromat czekoladowy w postaci proszku, o typowym, wyraźnie czekoladowym profilu.

Aromat czekoladowy AP016/PE50C

Aromat czekoladowy w postaci proszku, ciemny, intensywny o głębokiej nucie kakao.

Aromat czekoladowy AP016/PE

Aromat czekoladowy w proszku, półgorzki, delikatny, łączy subtelną, lekko gorzką nutę z łagodniejszym profilem, mniej intensywny.

Aromat czekoladowy AP016/35

Aromat czekoladowy w postaci płynnej, bogaty, intensywny, głęboki charakter ciemnej czekolady.

Aromat cytrynowy APN001/1401P

Aromat cytrynowy naturalny, w postaci proszku, intensywny, o wyraźnych nutach cytryny i skórki.

Aromat cytrynowy AP001/T

Aromat cytrynowy w postaci płynnej, słabszy, skórkowy, z delikatnymi nutami cytrusowej świeżości, mało intensywny.

Aromat ananasowy AP040/F

Aromat ananasowy w postaci płynnej o świeżym, wyrazistym tropikalnym profilu.

Aromat advocat AP056/50

Aromat advocat w postaci płynnej o zbalansowanej, wyważonej nucie jajeczno-śmietankowej.